MHP MALTEPE HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe ilçe Başkanlığı, Maltepe Huzurevi sakinleri ile 'ANNELER GÜNÜ' etkinliği kapsamında Tarihi Maltepe Çorbacasında kahvaltıda bir araya geldi.

Yaşam Yayın: 11 May 2025 - Sunday - Güncelleme: 11.05.2025 20:13:00
Editör - Uğurlu Özdemir
Okuma Süresi: 4 dk.
70 okunma
Google News
Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe ilçe Başkanlığı, Maltepe Huzurevi sakinleri ile 'ANNELER GÜNÜ' etkinliği kapsamında Tarihi Maltepe Çorbacasında kahvaltıda bir araya geldi.
MHP Maltepe Kadın Kolları Başkanı Mehtap Kavurat Köse ve yönetimi tarafından organize edilen kahvaltıda huzurevi sakinleri keyfli anlar yaşadılar. Programda kısa bir konuşma yapan Mehtap Kavurat Köse, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin bu özel gününü kutladı.Maltepe Huzurevi Müdürü Asuman Çebi'de annelerin önemine değinerek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. #maltepehuzurevi #mhpmaltepe #mhpmaltepeilçebaşkanlığı #maltepe #annelergünü

 
 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.